Με ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δίνει μία άλλη διάσταση της οικονομικής κρίσης που έχει «χτυπήσει» εδώ και δύο χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά

Οι εικόνες που μπήκαν σε όλα τα σπίτια των Ευρωπαίων πολιτών ήταν αυτά από τις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, υπάρχουν όμως και ρεπορτάζ που καταγράφουν πραγματικά απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για την Ελλάδα παρουσιάζει την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέες κυρίως γυναίκες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Με έναν «παραπλανητικό» τίτλο, περιγράφει την αδυναμία κάποιων οικογενειών να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην ανατροφή των παιδιών τους, πράγμα που τους οδηγεί στο κατώφλι των ιδρυμάτων.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά στα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας που έχουν αφανίσει κάθε πολιτική κοινωνικής πρόνοιας, ενώ παρόμοια ρεπορτάζ είχαν κάνει και στο «ξέσπασμα» της κρίσης και γερμανικές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

www.epikaira.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.