Ο θάνατος 18 χρονου ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ και ο σοβαρός τραυματισμών αλλων τριών που αγωνίζονται στις Ασίτες σε τροχαίο έχει προκαλέσει συγκίνηση…

Σοκ στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και πένθος στην οικογένεια του ΕΓΟΗ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 18χρονου ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ Κώστα Κανιτάκη , στο τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου όπου τέσσερις φοιτητές που παράλληλα είναι και ποδοσφαιριστές στον ΕΓΟΗ και τις Ασίτες αντίστοιχα βρέθηκαν κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου μάρκας Smart.

Σε πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι τρείς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ασιτών. Ο Μανόλης Ζουριδάκης που έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και κάταγμα στο κεφάλι, ενώ ο Μανώλης Φάρκωνας νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική προληπτικά και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Όσο για τον Γιώργο Ιατράκη δεν έχει κάτι το σοβαρό όμως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όσο για τον 26χρονο οδηγό του Smart μεταφέρθηκε και αυτός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μετα από κοινό αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης προς την ΕΠΟ ζητήθηκε η αναβολή της 24ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή. Το αίτημα μετά από κάποιες διαβουλεύσεις έγινε δεκτό από την πλευρά της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ και η 24η αγωνιστική όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή όλης της 24ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής : “Απο την ΕΠΟ ανακοινωνεται η αναβολη ολων των αγωνων του 10ου ομιλου Δ’ Εθνικης, λογω αυτοκινητιστικου ατυχηματος που προκαλεσε το σοβαρο τραυματισμο τεσσαρων παικτων του σωματειου Ασιτες” .

 

www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.