Συνάντηση με το Μίκη Θεοδωράκη είχε απόψε το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας. Στη συνάντηση παρευρέθη  και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κ. Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος Έλληνας μουσικός συνθέτης και πολιτικός εξέφρασε στη συνάντηση αυτή τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου σε μια επόμενη εκλογική αναμέτρηση να αναδειχθεί πρώτο κόμμα.

Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, δεν κατέβηκε στις εκλογές της Κυριακής με το νεοσυσταθέντα πολιτικό σχηματισμό «ΣΠΙΘΑ», ωστόσο είχε αφήσει να εννοηθεί πως σκέφτεται συμμετάσχει σε επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Μετά τη συνάντηση αυτή κάτι τέτοιο φαίνεται πως δε θα γίνει και ο Μικης Θεοδωράκης θα υποστηρίξει τόσο προσωπικά όσο και μέσω της «ΣΠΙΘΑΣ» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίκης Θεοδωράκης μαζί με το Μανώλη Γλέζο είχαν αντισταθεί σθεναρά στην ψήφιση του Μνημονίου ΙΙ, είχαν δεχθεί επίθεση από τα ΜΑΤ σε διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος και είχαν μπει στη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ανδρέας Μπελεγρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.