Το Τμήμα Μαιευτικής  της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι.  Δυτικής Μακεδονίας  διοργανώνει την 1η επιστημονική ημερίδα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μαίας , με θέμα «Η Μαία – ο Μαιευτής , Θεμέλιο Ζωής και Εξέλιξης».  Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2012, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στην Πτολεμαΐδα.

Στόχος της ημερίδας είναι η διάχυση πληροφοριών σχετικά με την παρουσία και συμβολή  της Μαίας – Μαιευτή στην Μαιευτική Επιστήμη. Η ημερίδα απευθύνεται σε Μαίες – Μαιευτές, Μαιευτήρες – Γυναικολόγους, Νεογνολόγους , Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Η εγγραφή για τη συμμετοχή στην ημερίδα, θα γίνεται στη γραμματεία της ημερίδας, την ημέρα της προσέλευσης και μέχρι την έναρξη των ομιλών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας, στο τηλέφωνο 2463055303 και 6983343553 κα Τσιπουράκη Πετρούλα, υπεύθυνη γραμματείας της Ημερίδας.

Με εκτίμηση

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος                 Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Σεραφείμ Σαββίδης                                              Βασιλική Α. Σλιάρα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.