Πρόκειται για 54χρονο ημεδαπό, που είχε εξαφανιστεί προ 2μήνου – Σύλληψη δύο αλλοδαπών για ζωοκλοπή…

Ταυτοποιήθηκε το Σάββατ0 (05-05) από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε την  18-04-2012,  από διερχόμενο σε περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης.

Όπως γράφαμε στις 19 Απριλίου, τελικά αποδεικνύεται ότι οι πληροφορίες που είχε το Star-Fm.gr επαληθεύονται. Σύμφωνα με την αστυνομία:

Πρόκειται για 54χρονο ημεδαπό άνδρα, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 08-03-2012.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για ζωοκλοπή – Βρέθηκαν τα 180 αιγοπρόβατα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη

Συνελήφθησαν το Σάββατο (04-05) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 21 και 19 χρονών, για ζωοκλοπή.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (04-05) το πρωί,  51χρονος Έλληνας υπήκοος κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κλειδαριά του στάβλου του, στο Πράσινο Φλώρινας και αφαίρεσαν εκατόν ογδόντα (180) αιγοπρόβατα, αξίας (27.000) ευρώ.

Στη συνέχεια, μετά από αστυνομική έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα να οδηγούν εβδομήντα (70) αιγοπρόβατα προς την Αλβανία, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Τα υπόλοιπα (110) αιγοπρόβατα αφού εντοπίστηκαν σε πλαγιά της περιοχής, παρελήφθησαν από τον ιδιοκτήτη τους.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει από οικία,  μία (1) φωτογραφική μηχανή, πέντε (5) ζευγάρια γυαλιά χιονοδρομίας, ρούχα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 21χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.