Οικογενειάρχες, έως 45 και συνήθως γονείς είναι το προφίλ των περισσότερων «πελατών» των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS. «Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ από τρομοκρατημένους άνδρες που ζητούν πληροφορίες γιατί συνευρέθηκαν με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πιο συχνοί «πελάτες» ήταν άνδρες παντρεμένοι, ίσως και γονείς ενώ κάποιοι από αυτούς είναι και κάτω των 45 ετών. Σοκ προκαλούν τα στοιχεία ότι υπάρχουν ακόμη και ανήλικοι μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα. Ήδη τρία με τέσσερα άτομα κάτω των 18 ετών έχουν σπεύσει για εξετάσεις.

Το τραγικό, σύμφωνα με τα στοιχεία είναι πως στην πρωτεύουσα οι δύο στις τρεις ιερόδουλες δεν έχουν κάρτα υγείας, στοιχεία που δείχνουν ότι εδώ και καιρό η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

«Απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα η οποία έχει ξεφύγει από τα γκέτο των αλλοδαπών» χαρακτήρισε την μάστιγα του AIDS ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε φωτογραφίες τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.