Απογοητευτικά, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, τα Γρεβενά Αεράτα έχασαν με 2-1 από τον Περδίκκα που παίζει έστω και τις τελευταίες πιθανότητες με πολύ ευνοϊκά γι’ αυτόν αποτελέσματα να παραμείνει στην κατηγορία.

Η έλλειψη κινήτρου και το γρήγορο γκολ στο1ο μόλις λεπτό, έδωσαν ώθηση στους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 55ο λεπτό, πήραν το πολύτιμο γι΄αυτούς τρίποντο.

Από την άλλη μεριά κανένας παίχτης τωνΑεράτων δεν δικαιολόγησε την εμφάνισή του και στο τελευταίο μόνο δεκάλεπτο η ομάδα πίεσε και πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90΄με το Σκέρντι.

Φάσεις και γκολ

1ο λεπτό – Ο Ιωαννίδης με σουτ έξω απ’ την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε στο έδαφος, αιφνιδίασε το Βίδρα σημειώνοντας το1-0.

12ο λεπτό – Μεγάλη ευκαιρία για τα Αεράτανα ισοφαρίσουν, όταν ο έτερος Αβρ. Ιωαννίδης σούταρε με την μπάλα να σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

55ο λεπτό – Ο Νικολαϊδης ανατράπηκε από τον ΄Ιττη έξω από τη γραμμή της περιοχής και ο κ. Τσιάκος σφύριξε πέναλτι κακώς και απέβαλε τον ΄Ιττη με 2η κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Μπαμπάρηςδιπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

90ο λεπτό – Με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Χαματάι μείωσε στο τελικό 2-1.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα στο Blog του Φώτη Μπαζάκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.