Την Πέμπτη, 3-5-2012, στις 20:30, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία των υποψήφιων βουλευτών την Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών.

Καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στέλνοντας… για την Κυριακή μήνυμα Νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, του μόνου ικανού ηγέτη που μπορεί με ασφάλεια και σιγουριά, να οδήγησει τη χώρα μέσα από τις συμπληγάδες της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης, για το καλό του Τόπου μας και των συμπολιτών μας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος

Την Παρασκευή, 4-5-2012, στις 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών στην Δεσκάτη, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία των υποψήφιων βουλευτών την Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών.

Καλούμε τους πολίτες της Δεσκάτης να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στέλνοντας απο τη Δεσκάτη την Κυριακή 6 Μαϊου το νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

ΝΟΔΕ Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.