Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα Γρεβενά έρχεται την Πέμπτη ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος

2 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Πέμπτη, 3-5-2012, στις 20:30, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία των υποψήφιων βουλευτών την Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών.

Καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στέλνοντας… για την Κυριακή μήνυμα Νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, του μόνου ικανού ηγέτη που μπορεί με ασφάλεια και σιγουριά, να οδήγησει τη χώρα μέσα από τις συμπληγάδες της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης, για το καλό του Τόπου μας και των συμπολιτών μας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος

Την Παρασκευή, 4-5-2012, στις 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών στην Δεσκάτη, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία των υποψήφιων βουλευτών την Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών.

Καλούμε τους πολίτες της Δεσκάτης να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, στέλνοντας απο τη Δεσκάτη την Κυριακή 6 Μαϊου το νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

ΝΟΔΕ Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας

 

This entry was posted on Τετάρτη, 2 Μαΐου, 2012 at 17:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply