Στον Κορυδαλλό την Τετάρτη ο Μάκης ΨωμιάδηςΟ Μάκης Ψωμιάδης, το πρωί της Τρίτης προσήχθη κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο και στην Ευελπίδων, ώστε να εκτελεστούν το ευρωπαϊκό και το ελληνικό ένταλμα που εκκρεμούσαν σε βάρος του για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα εκδόσεων, υποστήριξε ότι «δεν μου φέρθηκαν καλά στα Σκόπια» και ότι ο ίδιος είχε συναινέσει για την επιστροφή του στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της σύλληψή του.

Ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ, βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών, αφού τον παρέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το αντίστοιχο κλιμάκιο της Interpol της πΓΔΜ, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης αντιμετωπίζει κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (όπως ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, για εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και για ηθική αυτουργία σε απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.