Ποιος είναι…

Αποδεχτή έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών Γρεβενών την παραίτηση του Απόστολου Τσένη από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/4) στο Δημοτικό κατάστημα Γρεβενών.

Στη συνέχεια, μετά από πρόταση του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου ήταν ο Βασίλης Λάτσος, όπου εξελέγη με 32 ψήφους υπέρ έναντι 8 λευκών, σε σύνολο 40 ψηφισάντων, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Απόστολος Τσένης, που είναι υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε καταρχήν τον Δήμαρχο Γρεβενών για την τιμή που του έκανε να τον “ορίσει” πρόεδρο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τον ψήφισαν αλλά και τους πολίτες που τον εξέλεξαν στο Δημοτικό συμβούλιο.

Ο νέος πρόεδρος στην δική του τοποθέτηση, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γρεβενών, όλους αυτούς που τον ψήφισαν αλλά και αυτούς που ψήφισαν λευκό λέγοντας: “με τον τρόπο αυτό οι σύμβουλοι που ψήφισαν λευκό, θα με βοηθήσουν να γίνω ακόμα καλύτερος και στο μέλλον αποδεκτός από όλους”.

Σε ότι αφορά τη θητεία του, ο Βασίλης Λάτσος δήλωσε πως θα είναι λιτός και θα εφαρμόσει πιστά τον άρτιο κανονισμό που ετοίμασε από απερχόμενος πρόεδρος.

“Η επιτυχία του προέδρου δεν εξαρτάται όμως μόνο από τον ίδιο. Θέλω την βοήθεια όλων σας έτσι ώστε να έχουμε δημοτικά συμβούλια χωρίς εντάσεις, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε έργο, κάτι για το οποίο έχουμε εκλεγεί όλοι μας στον Δήμο αυτό. Οι δημότες Γρεβενών περιμένουν από μας και όχι εμείς από αυτούς”, κατέληξε.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος
ΛΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Χρήστου

Γεννήθηκε στη Ρουμανία και ζει στα Γρεβενά.
Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι καθηγητής Μαθηματικών στην Β/θμια Εκπαίδευση. Από το 2007 Υποδιευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών.
Ήταν αιρετός Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολουρίου την τετραετία 1998 – 2002.
Πατέρας δύο παιδιών της Όλγας και του Χρήστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.