http://media.megatv.com/filesystem/images/20120424/engine/mega_o_53761_1142740_type12250.jpgΚυβέρνηση συνεργασίας θεωρούν στο ΠΑΣΟΚ πως πρέπει να υπάρξει από την επομένη των εκλογών ώστε να υπάρξει σταθερότητα στην οικονομία, ενώ για το πρόσωπο του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά καθώς όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος υπάρχει ακόμα η διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Από την άλλη στη Νέα Δημοκρατία η αυτοδυναμία θεωρείται εφικτή, ενώ  ο Κ. Καραμανλής έκανε δήλωση – παρέμβαση για τη στήριξη του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μια ημέρα μετά τη συνέντευξή του στον τ/σ “Αντέννα”, όπου άφησε να εννοηθεί ότι θα αποδεχόταν τον κ. Σαμαρά για τη θέση του πρωθυπουργού, διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ με την τακτική του έχει αυτοαποκλειστεί από τη συζήτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Τα επιτελεία των δυο αρχηγών προετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς τις ομιλίες και τις περιοδείες Βενιζέλου -Σαμαρά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει την Παρασκευή σε Τρίπολη και Πάτρα, το Σάββατο αφού παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του θα μιλήσει στην Κομοτηνή . Την Κυριακή θα αναλύσει το αγροτικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα κάνει την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν ότι η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει την Παρασκευή πριν από τις εκλογές στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλά και στην ΝΔ έχουν κλείσει τις περιοδείες και τις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει την Πέμπτη στην Σπάρτη, την Παρασκευή στις Σέρρες , το Σάββατο στην Λάρισα , την Κυριακή στο Ηράκλειο, την Δευτέρα στην Πάτρα, την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη στην Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.