http://media.megatv.com/filesystem/images/20111101/engine/mega_LARGE_t_53761_1112903_type12250.jpgΑνοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρουσιάσεις ψηφοδελτίων και… πολιτικές αντιπαραθέσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αρχηγών και κομμάτων, καθώς απομένουν δυόμισι εβδομάδες για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στο κλειστό στάδιο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, μιλά σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Χθες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε τις δεσμεύσεις του κόμματος για τη ρευστότητα στην αγορά και ταυτόχρονα απηύθυνε νέα έκκληση για επιστροφή των καταθέσεων στις τράπεζες, ενώ σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA είπε- μεταξύ άλλων- ότι ειπε οτι ηταν λάθος το “λεφτά υπάρχουν”, καθώς και ότι το πρώτο μνημόνιο ήταν ελλιπές.

O Aντώνης Σαμαράς μίλησε χθες στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με αυτοδυναμια, ενώ ετοιμάζεται να εξαγγείλει την Κυριακή το πρωί στο Ζάππειο μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους πολύτεκνους και την ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα.

Στην πλατεία Δ. Κουμπάκη στη Νίκαια θα μιλήσει το βράδυ η Αλέκα Παπαρήγα. Η γ.γ. του ΚΚΕ παρουσίασε χθες τις προτάσεις του κόμματος για τη στήριξη των ανέργων, απέρριψε και πάλι κατηγορηματικά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία, ενώ εστίασε τα βέλη της κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις προτάσεις του για την κοινωνική πολιτική.

Πυρά κατά Μπαρόζο εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. “Με μεγάλη καθυστέρηση και προεκλογικά, ακούσαμε τις ιδέες για ρευστότητα στην αγορά, του κ. Μπαρόζο. Μα, ο ίδιος δεν ήταν πρωθυπουργός για πολλά χρόνια στην Πορτογαλία που την οδήγησε στην ίδια κατάντια με εμάς; Τελικά, όλοι πειραματίζονται στου ‘Κασίδη το κεφάλι’ ” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Καλαμάτα θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες άσκησε σφοδρή κριτική κατά των κ. Βενιζέλου και Σαμαρά, λέγοντας ότι δεν μπορούν να μετατρέψουν την αποτυχία της πολιτικής τους σε εκβιασμό για τον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διεξαγωγή ενός η περισσότερων debate μεταξύ του συνόλου των πολιτικών αρχηγών, κάνοντας λόγο για “ζήτημα ύψιστης πολιτικής σημασίας, στο πλαίσιο ενός ισότιμου και δημοκρατικού διαλόγου”.

Την Παρασκευή το πρωί θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς, τόσο το επικρατείας όσο και αυτά για όλες τις εκλογικές περιφέρειες, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί.

Σήμερα ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές στην εκλογική περιφέρεια του Έβρου και την Β’ Αθηνών.

Στη Δημοκρατική Συμμαχία, η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από τον λαό να ψηφίσει λύσεις και όχι διαπιστώσεις τονίζοντας ότι η ΔΗΣΥ μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος επιτέθηκε κατά Βενιζέλου και Σαμαρά, λέγοντας: “Εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τους πολίτες, είναι αδιόρθωτοι”.

Το απόγευμα σήμερα παρουσιάζουν τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Πυρά κατά Βενιζέλου με αφορμή τις προτάσεις που παρουσίασε χθες για τη ρευστότητα εξαπέλυσε η Κοινωνική Συμφωνία, σχολιάζοντας: “Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επί 10 μήνες υπουργός Οικονομικών ανακάλυψε σήμερα το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η αγορά. Γιατί τα μέτρα που σήμερα προτείνει δεν τα προώθησε όταν ήταν υπουργός;”.

Μegatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.