Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Όλα τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλη την χώρα…

19 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στη Β’ Αθηνών ο Γ. Δημαράς, πρώτος στο Επικρατείας ο Τ. Κουίκ

Τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΑνακοίνωσαν τα ψηφοδέλτιά τους οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για ολόκληρη την εκλογική περιφέρεια. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Κόμματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και τον Εβρο ενώ ο Γιάννης Δημαράς από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών.  Στην ίδια περιφέρεια ενδεικτικά αναφέρονται ακόμη τα ονόματα του Γιάννη Μανώλη από τη ΝΔ, του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου και του τέως δημάρχου Κηφισιάς Βασ. Βάρσου. Στην Α’ Αθηνών μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται η Ελένη Κουντουρά.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Τέρενς Κουίκ, ακολουθεί ο Μιχάλης Γιαννάκης και ο Σωτήρης Στανωτάς από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία θέση θα τοποθετηθεί ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας.

Σημ:  Εφόσον πατάτε την Περιφέρεια που επιθυμείτε και δεν προκύπτει κανείς  υποψήφιος, αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Μετά από λίγη ώρα ξαναπροσπαθείστε.

Στα Γρεβενά :

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
  2. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Απριλίου, 2012 at 15:39 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply