Σύμφωνα με το kozanimedia.gr,  ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος ήταν το αποτέλεσμα της τρελής πορείας του ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας Hyundai (coupe) στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν την Ανάσταση στις 11:50 το βράδυ του Μ.Σαββάτου.

Το περιστατικό έγινε όταν με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο, κινούμενου στην παλιά Εθνική οδό Πτολεμαΐδας-Κοζάνης (3χιλιομετρο) διέγραψε μια τρελή πορεία και μετα απο εκτροπή του προς το αριστερό της οδού, κατέληξε 200 μέτρα μακριά σε χωράφι μακριά του δρόμου της πορείας του. Κατά την τρελή πορεία το όχημα έπεσε πάνω σε κολόνες φωτισμού τις οποίες και κατάστρεψε κόβοντας τες σαν χαρτί. Νεκρός ανασύρθηκε ο συνοδηγός Κ.Κ. 25 ετών κάτοικος ένα ζωή Πτολεμαΐδας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Γ.Π. 31ετων μεταφέρθηκε αρχικά με το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μετα λόγω του σοβαρού του περιστατικού, στο Παπανικολάου νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τους γιατρούς της εντατικής (του Παπανικολάου νοσοκομείου) αν και σοβαρά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Από τον οδηγό πάρθηκε αίμα για έλεγχο μέθης ενώ από το συνοδηγό αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Νεκρή 74χρονη στην Φλώρινα

Ένα δυσάρεστο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα ανήμερα του Πάσχα, για μια 74χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Π.Ε. Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Αγίων Αναργύρων-Βαλτόνερων,  στη 1.40 το μεσημέρι, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.