Εβγαλε στο σφυρί όλα του τα υπάρχοντα στο e-Βay και έκτοτε η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο

Πούλησε όλη του τη «ζωή» και βγήκε κερδισμένοςΟ Ίαν Άσερ μετανάστευσε με τη γυναίκα του Λόρεν από την Βρετανία στην Αυστραλία πριν από δεκα χρόνια, αλλά η κινηση δεν του βγήκε σε καλό: το 2008 το ζευγάρι χώρισε, και ο 48χρονος Βρετανός από το Ντάρλινγκτον επεσε σε βαθιά κατάθλιψη.

Συντετριμμένος, ο Ιαν αποφάσισε να κάνει νέα αρχή, δημοπρατώντας ολόκληρη τη «ζωή» του στον ιστότοπο διαδικτυακών πωλήσεων eBay. Ο άντρας προχώρησε στην πώληση του σπιτιού του που βρίσκεται στο Περθ της Αυστραλίας, καθώς και όλων των υπαρχόντων του στο ebay -όπως ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα και ένα τζετ-σκι.

Στη συνέχεια, πήρε τα χρήματα που συγκέντρωσε -περίπου 230.000 ευρώ- και έκανε μία καινούρια αρχή, συντάσσοντας για τον εαυτό του μία λίστα με 100 πράγματα που θα ήθελε να κάνει προτού πεθάνει. Εκτοτε η ζωή του άλλαξε ταχύτητα: εχει τρέξει με τους ταύρους στη Ισπανική πόλη Παμπλόνα, έχει κάνει καταδύσεις διπλα σε μεγάλους λευκούς καρχαρίες, έμαθε Γαλλικά, έμαθε να πιλοτάρει αεροπλάνο, συνάντησε τον Βρετανό μεγιστάνα σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, είχε μια μικρή συμμετοχή σε ταινία του Χόλιγουντ, και φυσικά…ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ!

Τέσσερα χρόνια μετά τον επώδυνο χωρισμό του, ο Ιαν εχει πέτυχει τους 93 από τους 100 στόχους του, ενώ απέκτησε και νέα «πατρίδα»: με 36.000 ευρώ αγόρασε ένα μικρό ένα ειδυλλιακό νησί οκτώ στρεμμάτων στην ακτή Μπόκα Ντελ Τόρο του Παναμά, όπου χτίζει ένα σπίτι για να μείνει μελλοντικά με την νέα του σύντροφο, την Καναδέζα Μο.

«Πέρασα τέσσερα καταπληκτικά χρόνια, ήταν μια πραγματική περιπέτεια, αυτό που είχα ακριβώς κατά νου», εξηγεί ο ίδιος, προσθέτοντας πως «πλέον ειμαι πολύ πιο ολοκληρωμένος κι ευτυχισμένος σε σχέση με πριν, ενώ ειμαι και πολύ πιο ανθεκτικός σε ο,τι κακό μπορεί να μου συμβεί στο μέλλον».

Έχει δημοσιεύσει τις περιπέτειές του στο μπλογκ του και έχει δημοσιεύσει (με δικά του έξοδα) το βιβλίο του «A Life Sold» (Μια Ζωή Που Πουλήθηκε).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.