Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών και οι σύμβουλοι του συνδυασμού, συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Γρεβενών και στην αγωνία τους για το μέλλον των θέσεων εργασίας.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την νοοτροπία και τις αποτρόπαιες ενέργειες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που με την εντολή της Δημοτικής Αρχής, οδήγησαν στη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις των Δημοτικών Υπαλλήλων ενάντια στην παραχώρηση τμήματος της καθαριότητας στη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. Τονίζουμε δε ότι, για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών συνεδρίασε με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Αποφασίσαμε να μη συμμετέχουμε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9-4-2012, διότι πιστεύουμε ότι, ο ΔΗΜΟΣ αποτελεί το κυρίαρχο όργανο της δημοκρατίας, είναι ο ίδιος ο ΛΑΟΣ και ο λαός δεν μπορεί να συνεδριάζει με την εποπτεία αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Ζήσης   Δημήτριος

Star-Fm.gr: Θα μπορούσε πάντως το γραφείο του κ. Ζήση να ενημερώνει και  εμάς και να μη χρειάζεται να “παίρνουμε”  την είδηση  από το blog του Αετού,  το οποίο μας ενημέρωσε και ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.