Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση του συνδιασμού του κ.Τάκη Ζήση για την αποχή τους από τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου

10 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών και οι σύμβουλοι του συνδυασμού, συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Γρεβενών και στην αγωνία τους για το μέλλον των θέσεων εργασίας.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την νοοτροπία και τις αποτρόπαιες ενέργειες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που με την εντολή της Δημοτικής Αρχής, οδήγησαν στη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις των Δημοτικών Υπαλλήλων ενάντια στην παραχώρηση τμήματος της καθαριότητας στη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. Τονίζουμε δε ότι, για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών συνεδρίασε με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Αποφασίσαμε να μη συμμετέχουμε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9-4-2012, διότι πιστεύουμε ότι, ο ΔΗΜΟΣ αποτελεί το κυρίαρχο όργανο της δημοκρατίας, είναι ο ίδιος ο ΛΑΟΣ και ο λαός δεν μπορεί να συνεδριάζει με την εποπτεία αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Ζήσης   Δημήτριος

Star-Fm.gr: Θα μπορούσε πάντως το γραφείο του κ. Ζήση να ενημερώνει και  εμάς και να μη χρειάζεται να “παίρνουμε”  την είδηση  από το blog του Αετού,  το οποίο μας ενημέρωσε και ευχαριστούμε.

This entry was posted on Τρίτη, 10 Απριλίου, 2012 at 20:39 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply