Πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Γρεβενών «Κώστας Ταλιαδούρης» συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Γρεβενών την Παρασκευή 6/4/2012 και ώρα 11:00 π.μ., υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός της αντιπυρικής προστασίας για το έτος 2012 στοχεύοντας κυρίως στην πρόληψη των πυρκαγιών μέσα από τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων που έδωσαν το παρόν.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα πρόσφατα περιστατικά των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή και με αφορμή τα οποία αναδείχθηκαν οι ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος των Γρεβενών σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και οι ικανότητες του υπάρχοντος δυναμικού.
Απ’ όλους τους φορείς εκφράστηκε η βούληση για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών ενώ έκκληση απευθύνεται και στους συμπολίτες για άμεση κινητοποίησή τους και ενημέρωση των αρμοδίων φορέων σε ανάλογα περιστατικά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.