Κυριακή 8 Απριλίου 2012, 17.00 μ.μ. ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μεγαλειώδης νίκη των Αεράτων επί της Κοζάνης στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Μια νίκη που σημειώθηκε περισσότερο εύκολα για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, που με σοβαρότητα, αλληλοκάλυψη, ομοιογένεια στις γραμμές επικράτησε πλήρως της Κοζάνης και μπορούσαν τα Αεράτα να διευρύνουν και άλλο το σκορ. Από την άλλη μεριά η Κοζάνηαπογοήτευσε, με ελάχιστες ευκαιρίες στα καρέ του Βίδρα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πίεση των Αεράτων και στα επόμενα παιχνίδια πρέπει ουσιαστικά να μην χάσουν ματς, ώστε να έχουν ελπίδες για την άνοδο.


Πιο δυνατά μπήκαν τα Αεράτα και στο 12ολεπτό του αγώνα με ιδανικό πλασέ ο Θ. Λάλλοςπου βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από έξοχη ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα τα Αεράτα έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Χαματάι συνδυάστηκε με τονΚαραγιάννη που από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Γκαραβέλη.
Η μοναδική ευκαιρία της Κοζάνης ήρθε στο29΄με τον Καραμπατζάκη, που μετά από κόρνερ έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής για να απομακρύνει σωτήρια οΧαματάι.

Στο β΄μέρος η κατοχή πέρασε στην Κοζάνη με τους παίχτες της όμως να έχουν ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βίδρα. Από την άλλη μεριά με έξυπνη τακτική, φαρμακερές ήταν οι αντεπιθέσεις των Αεράτων που έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες στο δίλεπτο 60΄-62΄, όταν ασίστ του Ιωαννίδηέβγαλε μόνο το Θ. Δημόπουλο που αστόχησε από κοντά και στη συνέχεια καταπληκτική προσπάθεια του Χαματάι πάρε βάλε στον Καραγιάννη που από τα 2 μέτρα δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και μπλόκαρε οΓκαραβέλης το πλασέ του.


Στο 72΄σέντρα του Τραυλού από αριστερά, κεφαλιά του Δαραμάρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βίδρα, ενώ στο 81΄ο Νασιόπουλοςμόνος μετά από κόρνερ του Σ. Μπαλοδήμουαστόχησε από κοντά.
Σημειώνουμε ότι στο 55΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Τακίδη.

Διαιτησία: Κορεστής, Οικονόμου-Τσαμπάς (Λάρισας)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Λάλλος Θ., Λάλλος Π., Νασιόπουλος, Στεργιόπουλος, Δημητριάδης, Καραγιάννης (82′ Ντινόπουλος), Μπαλοδήμος (90′ Χαστάς), Δημόπουλος (86′ Κατσαντώνης), Χαματάι, Ιωαννίδης


Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος):Γκαραβέλης, Τακίδης (70′ Δαραμάρας), Συμεωνίδης, Μυροφορίδης (46′ Παπαδόπουλος), Καραμπατζάkης, Σικαλόπουλος, Κουλουκίδης, Ποζίδης (75′ Λαγός), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τραυλός.

Χρήστος Μπαζάκας

Δείτε σχόλια αλλά και πολλές φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.