Ο ΜΟΘ διοργανώνει στις 22 Απριλίου 2012 αγώνα τύπου CIRCUIT για μοτοσυκλέτες από 50 – 180cc σε ασφάλτινη πίστα KART στην περιοχή Ν. Ρυσσίου Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχουσες μοτοσυκλέτες θα είναι
αποκλειστικά VESPES, SCOOTER και UNDERBONE (ΠΑΠΙΕΣ).

Ο σκοπός του αγώνα είναι να προσελκύσει νέους αναβάτες στον χώρο της Αθλητικής μοτοσυκλέτας και θα έχει τον χαρακτήρα του δόκιμου αγώνα.

Ο ΜΟΘ διοργανώνει αυτόν τον αγώνα, ναι μεν για να ικανοποιήσει όλους που ενδιαφέρονται για αυτό το είδος, αλλά και για να φέρει στον οργανωμένο χώρο των αγώνων νέους αθλητές που θα προσχωρήσουν μελλοντικά σε καθιερωμένους αγώνες και θεσμούς. Ο απώτερος σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα κύπελλο ίσως και πρωτάθλημα 50cc – 180cc που αρχικά θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη.

Η προσπάθεια μας αυτή είναι πρωτοποριακή και μοναδική, γι΄αυτό εκ των προτέρων ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν θα ικανοποιήσουμε απόλυτα. Ελπίζουμε ότι με τις υποδείξεις και ιδέες των ενδιαφερομένων να διορθώσουμε όποιες ατέλειες η παραλείψεις για την επόμενη διοργάνωση.

Ο Ειδικός Κανονισμός του αγώνα υπάρχει στο www.amotoe.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.