Σύλληψη 22χρονου,  για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας …

Συνελήφθη, την Παρασκευή (06-04) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Πεδινό Φλώρινας από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, ένας 22χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία.
Ειδικότερα ο 22χρονος, μετά από αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες πλαστούς ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (74) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (209) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή

Την Πέμπτη (05-04) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 20χρονου που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίο κατηγορείται για τις πράξεις της αγοράς και κατοχής από κοινού ναρκωτικών ουσιών από μη τοξικομανείς που τέλεσε στην Αθήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη μεταφορά, κλοπή και υπεξαγωγή εγγράφων

Την Πέμπτη (05-04) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Μεσοποταμίας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας 27 και 29 χρονών για παράνομη μεταφορά, κλοπή και υπεξαγωγή εγγράφων.
Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια αστυνομικών να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα, ο οδηγός αυτού δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε σε κοντινή περιοχή.
Αμέσως μετά και ύστερα από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος ήταν ο οδηγός και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τον 27χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Το όχημα ήταν κλεμμένο και εντός αυτού βρέθηκε κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Οι συλληφθέντες εισήλθαν παράνομα στη χώρα και δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Κατασχέθηκαν :
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• μια (1) πινακίδα κυκλοφορίας και
• δύο (2) κινητά

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.