Αποκαλυπτικές φωτογραφίες απο τα «κατορθώματα» των μαθητών

http://www.newsbeast.gr/files/temp/ADCC76003B0A7AC9296E7E2DD4E3D80C.jpgΣοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μυτιλήνης η είδηση ότι ανήλικοι επιδίδονται σε όργια και καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών, ακόμα και μέσα στο σχολείο.

Οι μαθητές του νησιού, σύμφωνα με lesvosnews.net, κάνουν χρήση μαριχουάνας (και) μέσα στο σχολείο, την ώρα του διαλείμματος, ενώ το ακόμα χειρότερο είναι ότι μικρά κορίτσια, ηλικίας έως 12 ετών, εκδίδονται στην πορνεία για μια δόση κοκαΐνης.

Οι ανήλικοι μαθητές ανεβάζουν από μόνοι τους φωτογραφίες τους στο facebook, προκειμένου να προκαλέσουν τον θαυμασμό στους φίλους τους, ενώ ακόμα και τα νυχτερινά μαγαζιά στις σελίδες που διατηρούν στα sites κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν εικόνες από 12χρονα κορίτσια να χορεύουν σε κλουβιά.

Οι φωτογραφίες αυτές που είναι «ελεύθερες» για τους χρήστες του διαδικτύου, δείχνουν ανήλικα κορίτσια να λικνίζονται ντυμένα προκλητικά δίπλα σε ανήλικα αγόρια που καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο:

www.newsbeast.gr

One thought on “Όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ σε σχολείο της Μυτιλήνης”
  1. Nαι την Λεσβο κοιταμε κ λεμε : ωω τι σοκ

    Μηπως να κοιτουσαμε λιγο πιο κοντα στα σπιτια μας ? :)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.