Μπορεί ο επαναληπτικός να ήθελε… ψυχή και φαντασία για την Μαρσέιγ, όμως η Μπάγερν «ψαλίδισε» από νωρίς τις ελπίδες της και με το 2-0 (όπως και στον πρώτο αγώνα), πέρασε στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όλιτς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. «Ήρωας» ο Μανταντά, ο οποίος θα μπορούσε να «μετρήσει» πολλά.


Το έργο της Μαρσέιγ ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο. Οι Γάλλοι είχαν χάσει το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό του Αλιάνζ Αρίνα κυνηγούσαν ένα… «θαύμα». Εξάλλου ένα τέτοιο την οδήγησε και μέχρι εκεί, όμως σε αυτή την φάση δεν φαίνεται να χωρούσαν.

Ο Όλιτς ήρθε από τον πάγκο με διάθεση να δείξει πως υπάρχει παίκτης και πίσω από τον Γκόμεζ. Με δύο προσωπικά του τέρματα ο Κροάτης έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Χάινκες και «κλείδωσε» για τα καλά το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά. Ο Ντεσάν αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Αμαλφιτανό όμως αυτό δεν άλλαξε και πολλά στην εικόνα της ομάδας του. Ούτε οι επόμενες κινήσεις του Γάλλου τεχνικού έβαλαν και πάλι την Μαρσέιγ στο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και φυσικά να έχει στο μυαλό της, τις προσεχείς αναμετρήσεις για το γερμανικό πρωτάθλημα, όπως και τα παιχνίδια της επόμενης φάσης με την Ρεάλ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.


Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί, Αλάμπα, Γκουστάβο, Κρός (67’ Πράνιτς), Τίμοστσουκ, Όλιτς (74’ Γκόμεζ), Μίλερ.

Στον πάγκο: Μπουτ, Ραφίνια, Κοντέντο, Ρόμπεν, Πέτερσεν.

Μαρσέιγ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκουλού, Μορέλ (46’ Αμαλφιτανό), Φανί, Σεϊρού, Εμπιά, Μπραντάο (74’ Ζινιάκ), Ρεμί (63’ Καμπορέ), Α. Αγιού, Βαλμπουενά.

Στον πάγκο: Αντράντε, Τραορέ, Σαμπό, Τζ. Αγιού.

Διαιτητής: Μοέν (Νορβηγία)
Βοηθοί: Χάγκλουντ (Νορβηγία), Αντάς (Νορβηγία)




Bayern Munich 1-0 Marseille από fasthighlights-2012
 

Bayern Munich 2-0 Marseille από fasthighlights-2012
www.sport-fm.gr

Σήμερα Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου…
Όσο για τα ματς της Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται στην Μαδρίτη και θα παίξει με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς η νίκη με 3-0 που πέτυχε στην Κύπρο η Ρεάλ, επιβεβαίωσε ότι οι «μερένχες» ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.
Τέλος η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Μπενφίκα με τους «μπλε» να είναι «με το ένα πόδι» στον ημιτελικό, αφού επικράτησαν στη Λισαβόνα με 1-0.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Τετάρτη 4 Απριλίου
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – ΑΠΟΕΛ (3-0)
Τσέλσι (Αγγλία) – Μπενφίκα (Πορτογαλία) (1-0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.