Οι ερωτήσεις των δικαστών που έχουν στα χέρια τους όλες τις λεπτομέρειες για τον βασανιστικό θάνατο του 73χρονου Μίμη Ζουγανέλη στη Μύκονο, αποκαλύπτουν ένα άνευ προηγούμενου έγκλημα…

Μια δολοφονία με απάνθρωπο βασανισμό. Ο άτυχος επιχειρηματίας μαρτύρησε στα χέρια της γυναίκας-αράχνης απ’ την Πολωνία και του εραστή της.  Οι δυο δράστες δεν δίστασαν να τον βασανίσουν σχίζοντας  τις σάρκες του μεσπασμένα γυαλιά και τη μασιά απ’ το τζάκι του σπιτιού.

Ατάραχη η Πολωνή χορεύτρια άκουγε τους δικαστές του δικαστηρίου της Σάμου να τη ρωτούν πως άντεξε αυτό το μαρτύριο για να ακούσουν ένα στεγνό “δεν τον σκοτώσαμε εμείς”. H 30χρονη χορεύτρια άφησε άφωνο το δικαστήριο αναφέροντας με ψυχρό τρόπο πως είναι βέβαιη πως δεν είναι υπεύθυνη εκείνη και ο εραστής της για το θάνατο του 73χρονου επιχειρηματία.

Παραδέχθηκε ότι τον βασάνισαν, ότι ήθελαν να αρπάξουν το 1.050.000 από το χρηματοκιβώτιο, είπε ψυχρά όμως ότι ζήτησε από τον εραστή της μετά τον άγριο βασανισμό να “πάρει” τον σφυγμό του άτυχου άνδρα και τότε όπως είπε διαπίστωσαν πως ήταν ακόμη ζωντανός.

Θέλησε να πείσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ότι κάποιος άλλος, μετά από εκείνους μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τον 73χρονο. Επέμεινε μάλιστα, σχεδόν ξεχνώντας όλα όσα είχαν κάνει στον 73χρονο, πως υπήρχε και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, πως κάποιος άλλος που είχε στόχο αυτό το χρηματοκιβώτιο μπήκε στη βίλα του επιχειρηματία μετά από αυτή και τον εραστή της και… τελείωσε το έργο τους.

Ισόβια στους δολοφόνους του Μίμη Ζουγανέλη

Με ισόβια κάθειρξη και 17 χρόνια φυλάκιση τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σάμου την Πολωνή χορεύτρια και με ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια φυλάκιση τον Πολωνό φίλο της. Όσον αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο, κρίθηκε αθώος ως προς την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ ένοχος κρίθηκε για τη συμμετοχή του στη ληστεία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 χρόνων.

Το δικαστήριο που συνεδρίαζε επί τρεις ημέρες, δέχθηκε εν μέρει την πρόταση του εισαγγελέα και για τους τρεις κατηγορουμένους, που ζητούσε να κριθούν ένοχοι οι δύο για τη ληστεία και ανθρωποκτονία και ο τρίτος αθώος για την ανθρωποκτονία και ένοχος για τη ληστεία. Συγκεκριμένα, ζήτησε την ισόβια κάθειρξη και 17 χρόνια φυλάκιση για τους ενόχους της ληστείας και ανθρωποκτονίας και για τον τρίτο ένοχο την αθώωσή του για την ανθρωποκτονία και την επιβολή φυλάκισης 17 χρόνων για τη ληστεία.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.