Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Μέτρο 113  « Πρόωρη συνταξιοδότηση καπνοπαραγωγών» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης ορίζεται η περίοδος από 04/04/2012 έως 05/05/2012.

Οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι δικαιούχοι, αφού λάβουν γνώση των όρων και προϋποθέσεων του Μέτρου 113, υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης  ηλεκτρονικά από οποιαδήποτε υπολογιστή στους διαδυκτιακούς τόπους της ΕΥΕ ΠΑΑ-Ανταγωνιστικότητα (http://www.agrotikianaptixi.gr) και στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (http://www.opekepe.gr). Οι υποψήφιοι καταθέτουν την εκτυπωμένη (οριστικοποιημένη) ηλεκτρονική Αίτηση Ενίσχυσης καθώς και το συνοδευτικό Φάκελο Υποψηφιότητας στην αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι τις 15 Μαϊου.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες:

1.Στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης –Ανταγωνιστικότητα, στα τηλέφωνα: 210-5275248 και 210-5275252

2.Στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

3.Στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες.

4. Στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (www.minagric.gr), της ΕΥΕ ΠΑΑ-Ανταγωνιστικότητα (www.agrotikianaptixi.gr) και του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).

 

Ο  Δ/ντής

Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής
Νικηφόρος Χατζηγεωργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.