Βρετανία

Η ιστορία της 7χρονης Τούσα, της μικρούλας που έμεινε παράλυτη όταν δέχθηκε πυρά ληστών μέσα σε ένα κατάστημα στην Αγγλία πριν ένα χρόνο κάνει το  γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την καταδίκη των δραστών.
Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή που οι δράστες πυροβόλησαν την Τούσα την ώρα που έπαιζε μέσα στο κατάστημα συγκλονίζει, όπως επίσης και οι πρόσφατες δηλώσεις των γονιών της.

Η μικρούλα ονειρεύεται να περπατήσει και να χορέψει ξανά και παρότι έχει κάνει αρκετή πρόοδο και μπορεί να κουνά ελάχιστα τα δάχτυλα των ποδιών της, οι γιατροί εμφανίζονται απαισιόδοξοι.

«Δεν της έχουμε αποκαλύψει ακόμα ότι οι γιατροί λένε ότι θα είναι παράλυτη για πάντα από τη μέση και κάτω γιατί δεν θέλουμε να την αναστατώσουμε», είπε ο πατέρας της μικρούλας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Της είπαμε απλά ότι θα έχει σηκωθεί από το καροτσάκι μέχρι τα γενέθλιά της. Θέλουμε να της δώσουμε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά για αυτό και θα της λέμε ψέματα για όσο ακόμα μπορούμε», πρόσθεσε.

Όμως τα έβδομα γενέθλια της Τούσα απέχουν μόλις τέσσερις μήνες και σύμφωνα με τους γιατρούς, η μικρούλα δεν θα έχει σηκωθεί σίγουρα από το αναπηρικό της καροτσάκι μέχρι τότε…

Πηγή: Daily Mail


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.