Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία του Άργους Αργολίδος,  όταν τέσσερα άτομα διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο ”Χρυσόραμα” που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 32 και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι φορούσαν γάντια και είχαν στολές παραλλαγής όντας οπλισμένοι με καλάσνικοφ και με μια βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία από κεντρικό κοσμηματοπωλείο και άρχισαν να αφαιρούν από τις προθήκες του καταστήματος κοσμήματα.

Όταν οι δράστες έσπασαν τη βιτρίνα, πήγε το σήμα στο αστυνομικό τμήμα. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας με 4 άνδρες.

Ένας εκ’ των ληστών που είχε μείνει πίσω, είδε το περιπολικό και ειδοποίησε τους συνεργούς του. Αμέσως οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Απέναντι, λίγο πιο κάτω από το κοσμηματοπωλείο, υπήρχε ανοιχτό κατάστημα και οι πελάτες αναγκάστηκαν να κλειδώσουν την πόρτα για να γλιτώσουν. Οι σφαίρες καρφώθηκαν στους τοίχους τις περιοχής και κάποιες από αυτές στο δημαρχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κοσμηματοπωλείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.