Ο Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον κ. Δημήτριο Μπουκάλη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» και του εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία.

Στο νέο Δ.Σ. το οποίο απαρτίζουν οι: Δημήτριος Κολτσίδας (Αντιπρόεδρος), Βασίλειος Αποστόλου (Γεν. Γραμματέας), Λότσιος Αθανάσιος (Ταμίας), Παναγιώτα Μανταλά (Υπεύθυνη χορευτικού) και τα μέλη Δημοσθένης Ταγάρας και Γεώργιος Φαρμάκης εύχεται να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στο έργο τους.

Τα μέλη του Συλλόγου κρατάνε επί σειρά ετών ζωντανή την πλούσια πολιτιστική παράδοση των Γρεβενών, την οποία και μεταλαμπαδεύουν στις νεότερες γενιές. Συμμετέχουν ενεργά στον κοινωνικό ιστό της περιοχής που επέλεξαν να ζήσουν, με έντονη πολιτιστική παρουσία προβάλλοντας έτσι τον τόπο καταγωγής τους.

Ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών του Συλλόγου και θα στηρίζει κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία του.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Διαβάστε ακόμη: Η σύνθεση του νέου ΔΣ του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.