Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών, οργανώνουν την κεντρική εκδήλωση της πανελλαδικής καμπάνιας – εκστρατείας προβολής «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου» του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Υ.Π.Δ.Μ.Θ.) την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στις 11:00π.μ., με την ευθύνη της Δευτεροβάθμιας Β’/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Γρεβενών, στους χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (Διοικητήριο) και του Κ.Π.Ε. Γρεβενών στη Μαθητική Εστία Γρεβενών (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη).

Aρχικά θα πραγματοποιηθεί προβολή του πολυμεσικού υλικού – βίντεο που ετοίμασαν μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής μας (2ο Γυμνάσιο Γρεβενών και ΓΕΛ Δεσκάτης), με θέμα «Αγαπώ και προβάλλω τα Γρεβενά» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή των μαθητών, των μελών της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών, καθώς και πολιτών και επισκεπτών της πόλης που το επιθυμούν με τα δικά τους ποδήλατα. Η ποδηλατοδρομία θα έχει αφετηρία και τερματισμό την Μαθητική Εστία (τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – χώροι του Κ.Π.Ε. Γρεβενών).

Ειδικότερα η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι:

Μαθητική Εστία  → Κ. Ταλιαδούρη → 13ης Οκτωβρίου → Θ. Θεοδωρίδη → Άλσος Θεοδωρίδη (Υπαίθριο Θέατρο – Καστράκι), όπου θα πραγματοποιηθεί στάση λίγων λεπτών και θα ακολουθήσει επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.