Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα η παρέλαση- Aπό τύχη δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια

http://3.bp.blogspot.com/-iQUJKAatUts/T28kepBQPqI/AAAAAAAAn3Y/XMyIaw6IkTw/s1600/parelasi+-+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpgΈνταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην πόλη της Κοζάνης. Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, o οποίος δέχτηκε τα πυρά αγανακτισμένων πολιτών που βρίσκονται στις εκδηλώσεις
Δείτε το ρεπορτάζ του WEST

Δείτε το video από το kozanimedia

Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANI.TV

Κυκλιδωματα και απομόνωση στους πολιτικούς, εκτός λαού οι επίσημοι.
Πάρα λίγο να τιναχτεί στον αέρα η παρέλαση της Κοζάνης,όταν η αστυνομία με,υπέρμετρο ζήλο,με βιαιότητα,προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές που ήταν έξω από την τράπεζα probank.
Από τύχη δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια αυτό ίσως γιατί οι διαδηλωτές δεν απάντησαν στους προπηλακισμούς και τη βιαιότητα των αστυνομικών,ενώ γύρω ο κόσμος έντρομος προσπαθούσε να φύγει από το τοποθεσία γιατί έβλεπε ότι κινδυνεύει.
Παρά την τρομερή για τα δεδομένα της πόλης αστυνόμευση,ο υφυπουργός γιουχαΐστηκε από τον κόσμο που ήταν παρατεταγμένους στις άκρες του δρόμου για να δει την παρέλαση.
Τα σιδερένια κάγκελα που τοποθετήθηκαν για ..προστασία των επισήμων, απλά τους απομόνωσαν από το λαό.
mixalisd www.va-portal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.