Είχε χρέη προς την εφορία και του κατάσχεσε κτήμα στη Μεσσηνία

«Ράμπο» μπούκαρε στη ΔΟΥ Ένας 70χρονος ιδιοκτήτης ξυλουργείου, ο οποίος είχε χρέη προς την Εφορία ύψους 36.000 ευρώ ήταν ο δράστης της ένοπλης πρωινής επιδρομής στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ που διερευνά το περιστατικό.

Λόγω αυτού του χρέους η Εφορία του είχε κατασχέσει κτήμα στην περιοχή Δάφνη Μεσσηνίας, από όπου κατάγεται. Ο 70χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τέσσερις φορές στον αέρα, μπροστά σε δεκάδες έντρομους πολίτες και συνελήφθη μία ώρα αργότερα από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει επί τόπου.

Ο ξυλουργός όταν προχώρησε στην επιδρομή φορούσε στολή στρατιωτικής παραλλαγής κάτω από την οποία έφερε χιαστί δεσμίδα φυσιγγίων, ενώ είχε άδεια κατοχής καραμπίνας η οποία όμως είχε λήξει.

Ο 70χρονος δήλωνε στους αστυνομικούς αγανακτισμένος για την μεταχείρισή του από την Εφορία, εξεδήλωνε το μένος του για τους πολιτικούς ενώ στην κατοχή του βρέθηκε χαρτί μέχρι και για τους «αργόσχολους της ΕΡΤ». Μαζί του είχε μια μικρή σημαία με το βυζαντινό σύμβολο «η ταν ή επί τας» ενώ συνέδεσε την πράξη του με την «απελευθέρωση της Καλαμάτας» από τον τουρκικό ζυγό, η οποία πάντως εορτάζεται στις 23 Μαρτίου.

Εντυπωσιακός φέρεται να είναι και ο διάλογος που είχε με… μελλόνυμφο αστυνομικό του Τμήματος Αγίας Παρασκευής που του ζήτησε να παραδοθεί. Ο 70χρονος τον προσκάλεσε να ανέβει στον 4ο όροφο του κτιρίου της εφορίας όπου βρισκόταν και ο αστυνομικός του ανταπάντησε «όχι δεν ανεβαίνω πάνω γιατί έχεις οπλίσει πάλι την καραμπίνα σου, και εγώ παντρεύομαι την Παρασκευή». Ο 70χρονος συνέχιζε να του ζητά «να ανέβει πάνω» και ο αστυνομικός να εκδηλώνει συνέχεια τις επιφυλάξεις του. Τότε σε μια κίνηση «καλής θέλησης» ο ηλικιωμένος ξυλουργός έβγαλε τα φυσίγγια από τη θαλάμη και ο αστυνομικός τον συνέλαβε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.