Προφυλακίστηκαν οι δράστες του εγκλήματος της δολοφονίας του 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ στην Κοζάνη, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 11 Μαρτίου σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του.

Ο 29χρονος Αλβανός και η 44χρονη Ρουμάνα φίλη του, απολογήθηκαν επί ώρες στον ανακριτή και ομολόγησαν την πράξη τους. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή τους, οπότε οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλού.

Στο μεταξύ θα οριστεί τακτική δικάσιμος στο εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, όπου οι δύο προφυλακισμένοι θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τις κατηγορίες του φόνου εκ προθέσεως, της ληστείας, της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης παραμονής στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, η 44χρονη Ρουμάνα που εργαζόταν χρόνια σε μπαρ της πόλης της Κοζάνης, «παρέσυρε» τον 50χρονο υπάλληλο της ΔΕΗ στο αγρόκτημα, ενώ ήδη είχε συνεννοηθεί με το Ρουμάνο φίλο της. Ο τελευταίος είχε πάει νωρίτερα στο αγρόκτημα. Μόλις πήγε ο 50χρονος ημεδαπός με τη Ρουμάνα, ο 29χρονος Αλβανός τον χτύπησε πολλές φορές με λοστό στο κεφάλι και τον σκότωσε.

Το θύμα το βρήκαν οι οικείοι του το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι δύο δράστες, έπειτα από μία οργανωμένη και μεθοδική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.