Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Πυρσού Γρεβενών-Α.Ο.Κάστωρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18-3-2012 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και ώρα 4.00μ.μ.

Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους ότι η τιμή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. κατά την ημέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Πυρσού με απόφαση του Δ.Σ. θα είναι πλέον 10 Ευρώ και όχι 5 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Παρακαλούμε λοιπόν του φιλάθλους να σπεύδουν να προμηθεύονται έγκαιρα και φθηνότερα τα εισιτήρια που θα προπωλούνται με τον τρόπο που αναφέρεται παρακάτω.

Η τιμή των προπωλούμενων εισιτηρίων παραμένει στα 5 Ευρώ και υπεύθυνοι της προπώλησης ορίστηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., στα οποία και θα πρέπει να απευθύνονται οι φίλαθλοι για να προμηθευτούν τα εισιτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίσης ορίζονται σημεία προπώλησης των εισιτηρίων της ομάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Πυρσού Γρεβενών τα εξής: Καφέ Πυρσός, Καφέ Crescendo, Βιβλιοπωλείο Βιβλιοκίνηση.
Τέλος καλούμε τους γρεβενιώτες να παραβρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την ομάδα στο σημαντικότατα κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κάστορα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.