Με γκολ του Ιβάνοβιτς στο 105′ η Τσέλσι νίκησε 4-1 τη Νάπολι στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Έτσι οι «μπλε» έγιναν η μόνη αγγλική ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση.Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 4-1 και πήρε την πρόκριση για την οκτάδα.

Μπενφίκα, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, ΑΠΟΕΛ, Μπάγερν, Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι οι 8 ομάδες των προημιτελικών του Champions League που θα μετάσχουν στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι.

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1

Τσέλσι και Ρεάλ συμπλήρωσαν την οκτάδα του Champions LeagueΕσπασαν καρδιές στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου η Τσέλσι νίκησε 4-1 τη Νάπολι στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Με κεφαλιές του Ντρογκμπά (29′) και του Τέρι (47′), η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έδειξε ικανή να ανατρέψει εύκολα το 1-3 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Πάολο», όμως ο Γκιοκχάν Ινλέρ με εξαιρετικό σουτ στο 55′ μείωσε, βάζοντας ξανά τους «παρτενοπέι» σε θέση ισχύος.

Στο 75′ από ακόμα μία κεφαλιά του Ιβάνοβιτς, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντοσένα. Καθαρό πέναλτι, που καταλόγισε ο Μπριχ και αξιοποίησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, στο 105′, ο Μπράνκο Ιβάνοβιτς με σουτ μετά την ασίστ του Ντρογκμπά, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 χαρίζοντας στην Τσέλσι τη πιο σημαντική νίκη της στη φετινή σεζόν.

29′ ΓΚΟΛ 1-0 Μετά από σέντρα του Ραμίρες, ο Ντρογκμπά ανοίγει το σκορ για την Τσέλσι

47′ ΓΚΟΛ 2-0 Μετά από εκτέλεση κόρνερ και παρεμβολή του Ντοργκμπά, η μπάλα φτάνει στον Τζον Τέρι που δίνει στην Τσέλσι σκορ πρόκρισης

55′ ΓΚΟΛ 2-1 Εκπληκτικό σουτ του Ινλέρ και η Νάπολι έχει ξανά τον πρώτο λόγο

75′ ΓΚΟΛ 3-1 Ο Λάμπαρντ εκτελεί εύστοχα πέναλτι και ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα

105′ ΓΚΟΛ 4-1 Ο Ιβάνοβιτς δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τους «μπλε»

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Κίτρινες: Λάμπαρντ, Κόουλ – Ντοσένα, Καναβάρο, Ινλέρ, Καμπανιάρο

C1-0N www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


C2-0N www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


C2-1N www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


C3-1N www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


C4-1N www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


ΤΣΕΛΣΙ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουϊς, Τέρι (98′ Μποσίνγκουα), Κόουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Στάριτζ (63′ Τόρες), Μάτα (95′ Μαλουντά), Ντρογκμπά

ΝΑΠΟΛΙ (Βάλτερ Ματσάρι): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα (111′ Βάργκας), Μάτζο (37′ Ντοσένα) , Γκαργκάνο, Ινλέρ, Ζουνίγκα, Χάμσικ (106′ Πάντεφ), Καβάνι, Λαβέτσι

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 4-1

Φαντάσου να τρέξει η «βασίλισσα»... (vids)Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την άνετη επικράτηση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 4-1 στο «Μπερναμπέου». Οι «Μερένγκες» πίεσαν από την αρχή και προηγήθηκαν με τον Ιγκουαΐν στο 26′. Το δεύτερο τέρμα της Ρεάλ σημείωσε ο Ρονάλντο στο 55′ ενώ ο Μπενζέμα δευτερόλεπτα αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του στο 70′. Για τους Ρώσους μείωσε ο Τόσιτς στο 77′ με πολύ όμορφο σουτ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ροναλντο στις καθυστερήσεις του αγώνα (93′).

26′ ΓΚΟΛ 1-0 Συνεργασία Κεντίρα-Κακά και ο Ιγκουαΐν σκοράρει

55′ ΓΚΟΛ 2-0 Προσποίηση και μακρινό σουτ με φάλτσο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και γκολ για τη Ρεάλ

70′ ΓΚΟΛ 3-0 Ο Μπενζεμά σκοράρει και σιγουρεύει την πρόκριση για τη Ρεάλ

77′ ΓΚΟΛ 3-1 Δυνατό σουτ του Τόσιτς έξω από την περιοχή και οι Ρώσοι αποκτούν ξανά ελπίδες

90+3′ ΓΚΟΛ 4-1 Ο Ρονάλντο διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα και η Ρεάλ προκρίνεται στους «8»

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Κίτρινες: Αλόνσο – Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Μαμάεφ, Μούσα


R1-0M www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012 


R2-0C www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012 


R3-1C www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012 


Real Madrid – CSKA (3:1) Tošic / OMGSPORT.RU από OMGSPORT 


R4-1C www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Αλόνσο, Εζίλ (88′ Λ. Ντιαρά) , Κακά (76′ Γκρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69′ Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλούτσκι): Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόεφ, Αλντόνιν (46′ Μαμάεφ) , Βέρνμπλουμ, Τόσιτς (81′ Νέσιντ), Ντουμπιά, Μούσα (60′ Ολίσε).
 
ΔΟΛ + Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.