http://1.bp.blogspot.com/-dXziazSz2Z8/T18vQg8nUHI/AAAAAAAAeH0/ge5HkXGft4c/s1600/IMG_13977.JPGΈπειτα από τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων είχε τελικά, 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής,  αίσιο τέλος η περιπέτεια των τριών Βρετανών σκιέρ που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βασιλίτσα.
Έχοντας ιδία εικόνα επί του συνολικού εγχειρήματος, καθότι υπήρξα παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της διάσωσης, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους εθελοντές διασώστες Γρεβενών που με την παρρησία και τον δυναμισμό τους σε συνδυασμό με τη βοήθεια της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διάσωση.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών παρουσία του Γενικού Διευθυντή Βάϊου Χονδρού, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών παρουσία του Διοικητού Θεόδωρου Καίσαρη καθώς και στον Πρόεδρο, Χρήστο Παπαξάνθη, και τα  μέλη του Χιονοδρομικού Φορέα Βασιλίτσας για τη συνδρομή τους στις έρευνες.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς για τη διάθεση πέντε ατόμων και μιας θερμικής κάμερας καθώς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την παραχώρηση ενός ερπυστιοφόρου οχήματος .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.