Νέα τροπή στην υπόθεση του περιστατικού όπου το λεωφορείο που θα μετέφερε τους μαθητές στο Καρπερό, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χείμαρρου την Παρασκευή (9/3).

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Δεσκάτης Θεοχάρη Χάιτα στο Star-Fm.gr: “Ο οδηγός Κωνσταντίνος Τσιγάρας, μου τηλεφώνησε να μάθει εάν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι βατός. Χωρίς να το γνωρίζω, αφού ήδη από το βράδυ της Πέμπτης περίπου στις 11:00 είχε τοποθετηθεί από τον Δήμο Δεσκάτης η απαγορευτική πινακίδα, του απάντησα πως θα πάω να δω.
Ο ίδιος μου απάντησε πως θα πάει αυτός να ελέγξει τον δρόμο και εάν είναι κλειστός θα γυρίσει πίσω. Φαίνεται όμως πως ενώ είδε πως ο δρόμος ήταν κλειστός, υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του λεωφορείου θεωρώντας πως λόγω του βάρους του θα μπορέσει να περάσει, και τελικά συνέβη το ατύχημα“.

Ο Αντιδήμαρχος θέλοντας να καθησυχάσει την κοινή γνώμη αλλά πρωτίστως τους γονείς των μαθητών που μετακινούνται καθημερινά με το λεωφορείο, πρόσθεσε: “Πρέπει πάντως να γνωρίζετε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κινδύνευε κανένας μαθητής,  αφού από το συγκεκριμένο σημείο,  το λεωφορείο περνάει μόνο με τον οδηγό και  η μεταφορά των μαθητών ολοκληρώνεται από άλλο δρόμο“.
Δείτε το Video:

One thought on ““Χείμαρρος Σούτσας”- “Ο οδηγός του λεωφορείου γνώριζε πως ο δρόμος είναι κλειστός”…- (PC s -Video)”
  1. Εμείς εδώ στα Γρεβενά για δύο πράγματα είμαστε περήφανοι
    – 1. Για τα Τούρκικα γεφύρια που στέκουν μέχρι και σήμερα όρθια και καμαρωτά σε όλο το νομό και έχουμε να το λέμε γενιές και γενιές και

    – 2. Για τους πολιτικούς άνδρες ή ομορφάντρες που έχουν περισσό θράσος και χαρακτηρίζουν τους κατοίκους και τα παιδιά των Χασίων “Μυρμήγκια” και έχουν επίσης και ένα μαγικό τρόπο να κάνουν διάσημη την περιοχή μας με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού μετατρέπουν τα επικίνδυνα οδικά περάσματα, σε θανατηφόρα περάσματα.

    Τέτοια πολιτικά “κεφάλια” ας μην τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. Τους χρειαζόμαστε, ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.