Άγριος καυγάς μετά ξύλου και ύβρεων ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου, όταν ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια με τους κατοίκους του Αμπελώνα, που διεκδικούν καλύτερη τιμή στο νερό, και καταγγέλλουν υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς.

Οι κάτοικοι του Αμπελώνα είχαν καταλάβει την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή ότι εδώ και 9 μήνες έχει επιβάλει στην τιμή του νερού υπέρογκες αυξήσεις που ξεπερνούν το 100%.

Όταν ο δήμαρχος Νίκος Μαλάκος προσπάθησε να σηκώσει από την καρέκλα έναν από τους κατοίκους, δέχτηκε στο πρόσωπο ένα ποτήρι νερό και μέσα σε λίγη ώρα η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ, με κατοίκους, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, κάποιοι ψυχραιμότεροι που προσπάθησαν να παρέμβουν για να τους χωρίσουν, δέχτηκαν κι εκείνοι χτυπήματα.

Ο δήμαρχος καταγγέλλει ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει τρία ράμματα στον κρόταφο, ενώ από την πλευρά τους, οργισμένοι κάτοικοι λένε ότι το φυτίλι άναψε ο δήμαρχος.

Αποτέλεσμα της… σύρραξης που άναψε φωτιές στην περιοχή, ήταν ο τραυματισμός τριών δημοτών, που οδηγήθηκαν στο κέντρο υγείας Τυρνάβου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.