(Ανανεωμένο) Οι αθλητές του Πρωτέα, “καρφώνουν” και στο.. χορό

Έπρεπε να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία εκδήλωση-χορό του Πρωτέα Γρεβενών, για να πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο (3/3) ο χορός του αθλητικού σωματείου των Γρεβενών στο κέντρο διασκέδασης Ηχοδρόμιο.

Εκατοντάδες αθλητές του συλλόγου, φίλοι αλλά και γονείς των παιδιών γέμισαν από νωρίς την αίθουσα, όπου παρέμειναν έως τις πρώτες πρωινές ώρες αφού το κέφι ήταν αμείωτο.

Η εκδήλωση

Αφού έγινε μία σύντομη αναφορά για την ιστορία του Πρωτέα από το μέλος του ΔΣ Μπάμπη Πενλίδη (Ξεκίνησε το 1987 από τον αείμνηστο Παναγιώτη Ντάσιο) τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης που υποσχέθηκε στήριξη σε προσπάθειες που: “Οδηγούν τα παιδιά στον σωστό δρόμο”.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών (και μέλος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας) Γιάννης Γιάτσιος όπου φανερά συγκινημένος (αφού υπήρξε και αυτός αθλητής του Πρωτέα) δήλωσε την συμπαράστασή της Περιφέρειας στην ανοδική πορεία του συλλόγου.

Όλοι εκτίμησαν πάντως πως η θέση της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας όλων των τμημάτων του Πρωτέα και μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς. Την συνέχεια πήρε  ο χορός, όπου γονείς αλλά και αθλητές απέδειξαν ότι ξέρουν να διασκεδάζουν ..παραδοσιακά.

Οι φωτογραφίες

Δεν θα μπούμε τώρα στην ονοματολογία για το ποιοι βρέθηκαν στο χορό του Πρωτέα, γιατί κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε κάποιους και δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Σας αφήνουμε όμως να τους ανακαλύψετε μόνοι σας,  μέσα από τις πολλές φωτογραφίες που το Star-fm.gr εξασφάλισε  και σας παρουσιάζει αποκλειστικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.