Κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά κάνναβης και 141 κροτίδες – Σύλληψη 39 χρονου στη Σιάτιστα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (05/03), στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, πέντε  άτομα, τρεις Έλληνες (32, 26 και 28 χρονών) και δύο αλλοδαποί (27 και 30 χρονών) για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή βεγγαλικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονοςΈλληνας, βρέθηκαν δύο αστυνομικές ράβδοι (γκλομπ) και συσκευασία κάνναβης βάρους ογδόντα πέντε γραμμαρίων (85 γρ.), την οποία είχε προμηθευτεί από έναν 26χρονο επίσης Έλληνα υπήκοο.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 26χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν πέντε συσκευασίες κάνναβης βάρους 108,6 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αγοράσει από κοινού με τον 28χρονο, από τον 27χρονο αλλοδαπό.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης και σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στο μεν σπίτι του 28χρονου Έλληνα, βρέθηκαν 209 γραμμάρια κάνναβης, σπόροι κάνναβης και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ, στο δε σπίτι του 27χρονου αλλοδαπού, συσκευασίες κάνναβης, κροτίδες τις οποίες κατείχε παράνομα και το χρηματικό ποσό των 1620 ευρώ, ενώ σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ), κάνναβη βάρους ενός κιλού και τριακοσίων τριάντα τριών γραμμαρίων (1.333 γρ) και μικροποσότητα κάνναβης στο σπίτι του 30χρονου, αδελφού του 27χρονου αλλοδαπού.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• κάνναβη, βάρους δύο κιλών και σαράντα ενός κόμμα πέντε (2.041,5) γραμμαρίων,
• δύο (2) αστυνομικές ράβδοι (γκλομπ)
• το χρηματικό ποσό των 1.720 ευρώ
• σπόροι κάνναβης
• μία (1) ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και
• εκατόν σαράντα μία (141) κροτίδες.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σιάτιστα: Σύλληψη ατόμου για παίγνια

Συνελήφθη τη Δευτέρα (05/03) τις βραδινές ώρες, στη Σιάτιστα Κοζάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, ένας 39χρονος για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος ιδιοκτήτης αυτού, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ένα ηλεκτρονικό παίγνιο, η διενέργεια του οποίου απέβλεπε σε οικονομικό όφελος και όχι σε ψυχαγωγικούς σκοπούς.
Το ηλεκτρονικό μηχάνημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.