Στα χαρτιά τελικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

Στα χαρτιά τελικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, αν και έχασε την περασμένη Τετάρτη στην Καστοριά από την τοπική ομάδα με 1-0. Οι Ημαθιώτες, την επομένη του αγώνα, έκαναν ένσταση για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Καλαφάτη, ο οποίος στο μεταξύ τους παιχνίδι αγωνίστηκε με παλιό δελτίο, ενώ την περίοδο που διανύουμε ανήκει στη δύναμη ομάδας της Γερμανίας (!), κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η ΕΠΟ με έγγραφό της στην ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και είναι σίγουρο ότι οι τρεις βαθμοί θα δοθούν στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, ενώ βαριά καμπάνα περιμένει τόσο την ομάδα της Καστοριάς, όσο και τον ποδοσφαιριστή Καλαφάτη, τους οποίους μάλιστα βαραίνει και η κατηγορία της πλαστογραφίας.

Μετά απο συζήτηση που είχε για το θέμα το Star-fm.gr με παραγόντες της Καστοριάς, μας είπανε ότι: “Τα παιχνίδια κερδίζονται στο χόρτο, δεν υπάρχει πρόβλημα με το δελτίο του ποδοσφαιριστή Καλαφάτη και ούτε είχε δελτίο φέτος στη Γερμανία. Αυτού του είδους οι ενέργειες μιώνουν την ιστορία της ομάδας της Καστοριάς.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.