Εμείς το ξεκινάμε…

Ξεκινάμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε στον νομό Καστοριάς χώρο διάθεσης φθηνών – ποιοτικών προϊόντων. Ζητάμε την συνεργασία όλων. Όλοι θα πρέπει να ξεκινήσουμε και να στηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια που έχει άμεσο οικονομικό όφελος για όλους.

Από σήμερα στα τηλ. 24670.26945-22289 και στο news@diktyo1.gr ζητάμε τις προτάσεις σας, τις απόψεις σας ώστε να βάλουμε μπρος σε χαμηλές τιμές. Φτάνει πια οι μεσάζοντες, φτάνουν οι πανάκριβες τιμές.

Να στηρίξουμε τους τοπικούς παραγωγούς.

Περιμένουμε την αντίδραση σας και τις προτάσεις ώστε όλοι οι πολίτες και του νομού Καστοριάς να αποκτήσουν πρόσβαση σε χαμηλές τιμές.

Φθηνά προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικό χτύπημα στην ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια εμπόρων και μεσαζόντων.

www.alphafm.gr

Star-Fm.gr: Μπράβο στον Αντώνη Παραρά, στο Δίκτυο 1, alphafm.gr και ALPHA 94,7 για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν για τον Ν.Καστοριάς. Μήπως όμως θα έπρεπε να αναλάβουμε παρόμοια δράση και στα Γρεβενά; Προτείνουμε: τον Δήμο Γρεβενών, την Αντιπεριφέρεια ή ακόμη και το ΕΒΕ Γρεβενών να ξεκινήσουν. Έτσι θα βοηθήσουμε τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και την ίδια μας την ..τσέπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.