Η διαδικασία που επέλεξε φέτος η ΕΡΤ είναι πρωτότυπη και δίνει έμφαση στο τραγούδι, για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές. Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα τραγούδια έχουν αγγλικό στίχο.

Το πρωί της Τρίτης (28/2), η ΕΡΤ μέσω της ιστοδελίδας: www.ert.gr/eurovision και των ιστοσελίδων της στα social media: www.facebook.com/eurovisionert και twitter.com/eurovisionert, παρουσίασε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού.

Τα τραγουδιών είναι:

Άκου το “Killer Bee” εδώ

Και ενώ οι φήμες θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου, τους Velvet Fire, τους Dora & Claydee Luppa και το συγκρότημα Playmokills να βρίσκονται πίσω από τα τέσσερα κομμάτια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, οι Playmokills δεν βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους. Το τέταρτο τραγούδι ερμηνεύει και πάλι ένα συγκρότημα, ωστόσο αυτό δεν είναι οι Playmokills.
Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.

www.zappit.gr + www.Yupi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.