Ανακοινώθηκε μέσω διαδικτύου

Τ«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το όνομα του νέου κόμματος υπό τον Πάνο Καμμένοην ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το σήμα του κόμματος αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο, τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη «Ανεξάρτητοι» με κόκκινο χρώμα.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το σήμα του κόμματος, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Π.Καμμένος σημειώνει: «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες».

«Η κίνηση θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και δεν θα είναι παραμάγαζο της ΝΔ» είχε πει στο «Βήμα» ο κ. Καμμένος, διευκρινίζοντας ότι στη νέα αντιμνημονιακή κίνηση θα ενταχθούν στελέχη της ΝΔ, ανένταχτοι αριστεροί και στελέχη του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ».

Όπως έχει ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος στις 9.30 θα γίνει η δημοσίευση της ιδρυτικής διακήρυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» την οποία συζήτησαν 196.400 ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής υπογραφών.

Στο χτεσινό του μήνυμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος έγραφε ότι το νέο κόμμα δεν έχει ανάγκη από χρηματοδότες, διαφημιστές και επαγγελματίες της πολιτικής και καλούσε τον κόσμο να κάνει κέντρο « το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.»

«Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο» έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος συνομιλεί καθημερινά με μία ομάδα διαγραφέντων από τη ΝΔ και με κομματικά στελέχη που τάσσονται κατά του μνημονίου.

Ήδη, ο Γιάννης Μανώλης εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου, ενώ έτοιμοι εμφανίζονται να βοηθήσουν πολιτικά και αρκετοί συνδικαλιστές.

 

www.iefimerida.gr + ΒΗΜΑ

2 thoughts on “«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το όνομα του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου”
  1. Οδηγός φόβος, άτυχος προορισμός.

    Τα νέα κόμματα έκαναν την εμφάνισή τους, οι ψήφοι πλέον μετρημένοι και τα σκυλιά δεμένα, ενώ η πόρτα έμεινε ανοιχτή σε κάθε εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό δεν έχει σημασία, μόνο ότι είναι εχθρός των ίδιων των ανθρώπων.

    Άραγε πόσοι τελικά βίωσαν τόσο πολύ αυτό το “ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ” του καλοκαιριού και το “ΤΕΡΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ” του Φθινοπώρου, με τις ωραίες παρελάσεις του περήφανου Ελληνικού λαού, που για μια στιγμή τουλάχιστον έδειξε σε όλους τι δύναμη κρύβει, όταν ξεπερνά τις φοβίες του και τα γενετήσια ένστικτά του “για βόλεμα”, ένστικτα που δικαιολογούνται από την χιλιετή υποδούλωσή του σε αυστηρώς μοναρχικά και συγκεντρωτικά καθεστώτα.

    Το θέμα τώρα είναι, ως πότε να δικαιολογούμε τον εαυτό μας γι’ αυτή την κατάσταση?

    Αν συνεχίσουμε λοιπόν το δρόμο, με οδηγό το φόβο, ένα το σίγουρο. ΑΤΥΧΟΣ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ. Αργά ή γρήγορα, οι τύχες οι δικές μας ή των παιδιών μας, θα κρέμονται πάλι από τα νήματα που πλέκουν χιλιετίες τώρα οι εξουσίες αυτού του πλανήτη.

    Ας είναι – γλιτώστε για λίγο, επειδή φοβάστε να ταλαιπωρηθείτε και να ξεβολευτείτε, άντε και κάτι καλύτερο θα κάνει ο Καμμένος ή ο κάθε αντιμνημονιακός ρήτορας.

    Σε λίγο καιρό μπορεί να ξαναπάρουμε τα επιδόματα που μας στέρησαν με τα μνημόνιά τους.

    Τι λέμε λοιπόν στην ουσία?

    Καλά περνάγαμε και με τον Καραμανλή!

    DIABASTE PERISSOTERA:

    http://plateiamolaon.wordpress.com/2012/02/23/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%AC%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

  2. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!…..

    Κυριες, -οι,

    Σε μία ευνοούμενη δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις, μετά την αναγγελία των αξιωματικών μας, οτι θα προβούν σε δικό τους φορέα, αλλά όλοι δικαιούνται να κανουν το δικό τους κόμμα ή κίνημα. Απο την άλλη πλευρά για να κάνεις κίνημα ή κόμμα δεν είναι τίποτα, όταν διαθέτεις το χρήμα. Διότι πολιτική σημαίνει χρήμα και φυσικά εάν υπάρχει; Ακόμα και η Μειονότητα στην Θράκη έχει το δικό της κόμμα και τώρα το ενισχύει με καινούρια άτομα και στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα για εμένα τουλάχιστον, διότι όλα αυτά γίνονται για να αρπάξουν και προκειμένου να είναι μέσα στο παιχνίδι.

    Η ιμπεριαλιαστική-σιωνιστική πολιτική είναι: “να διαιρούμε τον κόσμο και να τον διοικούμε”. Επομένος, οτιδήποτε μας διαιρεί δεν είναι μόνο επικίνδυνο, αλλά, τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πλαίσια της ανύπαρκτης δημοκρατίας μας. Κατα τα άλλα προβλέπεται και απο το συνταγμα της χώρας μας. Σημασία έχει, άτομα που προτίθενται να γίνουν υπηρέτες του κοινού και να έχουν όρεξη για δουλειά, ούτως, ώστε μέσα απο συλλογικές προσπάθιες να πετύχουμε το Ελληνικό γίγνεσθαι.

    Απο την άλλη πλευρά, αφού θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας και είναι διαθέσημοι οι αξιωματικοι μας, οι δημοσιογράφοι, επιστήμονες και απλοί άνθρωποι ακόμα, γιατί πρέπει να κάνουν κόμμα; Δεν είναι καλύτερα μέσα απο τα κόμματα, δηλαδή μέσα απο το υπάρχουν σύστημα να αναδειχθούν και να βάλουν τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που ζούμε.

    Τα σημερινά κόμματα σ’ όλο τον κόσμο η σύσταση και η ανακύρηξη τους είναι χωρίς καμία ιδεολογία και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο. Αφού τα συστήνουν, μετά περιμένουν οδηγίες απο τις Βρυξέλλες. Το τελευταίο καιρό η Ευρώπη των λαών ξέμεινε απο ιδέες, πράξης και απο χρήματα. Γι’ αυτό όλοι τους κοιτάνε πέραν απο το Αντλατικό και γι’ αυτό λέμε: «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ» και δεν αλλάζει τίποτα πιά!

    Η μασονία πουθενά στον κόσμο δεν λειτούργησε αυτόνομα, αλλά πάντοτε μέσα απο το σύστημα. Όπως και οι Εβραίοι δεν λειτουργούν αυτόνομα σε όποια χώρα και εάν βρίσκονται. Είναι πάντοτε ενταγμένοι στο σύστημα. Στην Χώρα μας γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με την Εβραιίκή Κοινότητα και υπάρχει με την Μουσουλμανική; Ακόμα και θετική να είναι η πράξη της Μειονότητας, αρνητικά δημιουργεί στην πλειοψηφία. Το ίδιο είναι και σ’ αυτήν την περίπτωση του κ. Καμμένου. Είναι μειονότητα μέσα στην Ελληνική Κοινωνία και δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και το ποσοστό, τουλάχιστων για την ώρα.

    Είναι πολύ απλό το ζήτημα Κυρίες και Κύριοι, οι Εβραίοι παρόλο που δέχτηκαν τους βανδαλισμούς στο παρελθον, τους κινήγησαν για να τους εξοντώσουν τους ανθρώπους, σήμερα έχουν καλύτερο στάτους μέσα στη Ελληνική Κοινωνία. Όμως, το ίδιο δεν ισχύει για τους Μουσουλμάνους απο την Θράκη, παρόλο που δεν έζησαν αυτά που έζησαν οι Εβραίοι συνάνθρωποι μας σ’ αυτό το τόπο. Διότι, οι συνάνθρωποι μας αυτοί λειτουργούν άψογα, γιατί υπάρχει η υποδομή στην κοινοτητά τους. Που δεν είναι παρά μόνο η παιδεία και μέσα απο αυτήν η αναπτυξή τους σε όλους τους τομείς.

    Το προβλημά μας δεν είναι να δημιουργούμε τη γκετοποίηση και την διαίρεση, αφού είδη υπάρχει σ’ αυτό το τόπο μας και αποδείχτηκε επιζήμιο. Εάν μελετήσουμε την Βουλή των Ελλήνων είναι δικηγόροι, γιατροί και επαγγελματίες πολιτικοί. Μέχρι σήμερα λειτουργεί σαν να είναι χαλιφάτο και με την βούλα το δεσποτάδικο σύστημα σ’ αυτό το τόπο μας. Η βουλή δεν εκπροσωπεί (ανα επάγγελμα) το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, όπως δεν εκπροσωπούνται και οι αξιωματικοί, οι αγρότες, οι ναυτεργάτες μας, η τουριστική βιομηχανία μας, …. . Ίσως, γι’ αυτό θέλουν τελευταία όλοι τους να δημιουργήσουν την δικιά τους φωνή στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Τότε, ποιός θα δουλέψει για να πληρωθούν οι καρεκλάδες; Όμως, θα είναι καλύτερα η φωνή να είναι μέσα απο το υπάρχον σύστημα και να δένει με τις αποφάσεις, για το καλό του τόπου, αλλιώς είναι σαν να χτυπάμε ενα βαρέλι που είναι άδειο. Μέχρι σήμερα αυτό καναμε, γι’ αυτό βρισκόμαστε και σ’ αυτη την οδυνηρή θέση ώς Χώρα.

    Το 1974 κατά την επιστροφή του λεγόμενου εθνάρχη Καραμανλή απο την Γαλλία, έρχεται ένας δημοσιογράφος Σουηδός απο την Σουηδία για να παρακολοθήσει τα γεγονότα. Αφού έμεινε και έζησε τα γεγονότα μαζί μας, κάποια ώρα επιστρέφει στην Χώρα του. Τον ρωτάνε: « Τι είδες, τι έζησες και πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα;» και χωρίς πολύ σκέψη απαντάει: « Στην Ελλάδα είδα και διαπίστωσα, ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χρειάζονται κανέναν πρόεδρο, κανέναν ηγέτη και είναι όλοι ίδιοι, αλλά λειτουργούν εγωϊστικά και αυτόνομα. Την ημέρα που θα το καταλάβουνε και όποτε γίνει αυτό η Ελλάδα θα είναι πάλι εκείνη του Μεγ. Αλεξάνδρου ή το Βυζάντειο».

    Σκόπος μας πιά, πρέπει να είναι να συλλέξουμε τους κατάλληλους για την κατάλληλη θέση, αφού υπάρχουν αξιωματικοί, αγρότες, απλοι άνθρωποι, αγνοούμενοι επιστήμονες, εξειδικευμένα και ελεύθερα μυαλά και τίθενται στην λαίκή βούληση, γιατί να μην πάρουν τη θέση που τους ανήκει, ώστε να οικοδομήσουμε απο την αρχή και συλλογικά αυτό το τόπο μας. Να τελειώνει αυτό το μπάχαλο σ’αυτό το τόπο, γιατί δεν πάει άλλο!

    Η χούντα δεν ξέρω για Εσάς τι έκανε, αλλά για εμάς (– τα Πομακοχώρια της Ξάνθης είδαν σχολεία, δρόμους και ενταχθήκαμε για πρώτη φορά στο χώρο εργασίας και εκτός παραδοσιακής εργασίας), σε χρόνο μηδέν έκανε έργα και μάλιστα έργα υποδομής. Εάν δεν ήταν η χούντα, ίσως ακόμα να μην είχαμε δρόμο για το χωριό μας και ας είναι η πιό πλούσια κοινότητα της Ξάνθης. Γιατί υπάρχουν οι ιαματικές πηγές, αλλά που πάνε όλα τα έσοδα αυτά; Επομένως, πρέπει να υπάρχει και έλεγχος στα έσοδα μας. Διότι, εκεί που δεν υπάρχει είναι άλλο, αλλά και εκεί που υπάρχει δεν αλλάζει και τίποτε.

    Ώστε το κόμμα του κου Καμμένου που είναι κομμένο απο τώρα, διότι αναγγέλθηκε και έγινε η ανακήριξη του, μέσα απο ένα σύστημα ηλεκτρονικό, λές και είμαστε ρομπότ οι άνθρωποι, που αυτό δεν σημαίνει οτι ιδρύθηκε. Αφού, αυτό που έκανε όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε και δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Τα κόμματα ιδρύονται στους δρόμους, στις πλατείες και με αγώνα. Όταν και όποτε ιδρυθεί υπο τέτοιες συνθήκες, θέλω και πιστεύω ότι θα είναι δημοκρατικό και για όλους τους Έλληνες. Διότι, ο μέχρι χθεσινός πρόεδρος του της Ν.Δ. όταν είχε την Πολιτική Άνοιξη, εμάς δεν μας ήθελε, γιατι ήμασταν Μουσουλμάνοι. Με αποτέλεσμα γνωστό.

    Φιλικά,

    Μεχμέτ Ιμάμ,
    Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσούλμάνων στην Ελλάδας,
    «Η Φιλότητα»
    m.imam61@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.