Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για αναστολή της 23ης αγωνιστικής είναι οριστική.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του για τη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αντέδρασε στην αναστολή.

«Πρέπει να φύγει το άρθρο 19 από τον αθλητικό νόμο», πρόσθεσε, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είναι οριστική η απόφαση της αναβολής της αγωνιστικής. Δεν υπάρχει θέμα να τεθεί ζήτημα σε νέα ψηφοφορία. Επί δεκατριών παρευρισκομένων η απόφαση ήταν ομόφωνη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς επίσημα σαν Λίγκα δεν είχαμε κάποια αντίδραση από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ανάμεσα στον κ. Κόντη και τον κ. Γόντικα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το τηλεφώνημα έγινε πριν από το ΔΣ. Πριν μπούμε μέσα ούτε ο πρόεδρος ούτε τα μέλη ήξεραν κάτι και δεν είχε γίνει κουβέντα. Οκ. Γόντικας λέει ότι δεν είπαν κάποια πράγματα με τον κ. Κόντη, ο οποίος υποστηρίζει κάποια άλλα πράγματα. Δεν είχε τεθεί τέτοιο θέμα πριν από την διεξαγωγή του ΔΣ. Μετά μπήκαμε στο ΔΣ και πήραμε μία απόφαση. Το θέμα της αναβολής το έθεσε ο κ. Κόντης».

Για την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ δήλωσε: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που η Πολιτεία έκρινε, όπως μου είπε ο κ. Μπιτσαξής, πως υπήρχε φόβος επεισοδίων, ορθώς έπραξε. Μην ξεχνάτε πριν από λίγες μέρες είχαν γίνει επεισόδια στην Αθήνα. Ο κόσμος θα δει κανονικά το παιχνίδι».

Όσο για το άρθρο 19 στον αθλητικό νόμο ανέφερε: «Πρέπει να φύγει το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν πρέπει να συμμετάσχουμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν μας οδηγεί σε καμία κόντρα. Είμαι αισιόδοξος για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Όλα θα πάνε καλά…».

Τέλος για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας και του χρόνου απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα, όμως το σκέφτομαι λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που έχω. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει».

 

 

www.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.