(Ανανεωμένο) Έγκλημα της Δ.Ε.Η.; στα Πριόνια…

Ένα ακόμα πρόβλημα δημιούργησε στα Πριόνια η  “ανευθυνότητα” της Δ.Ε.Η., μετά από την διακοπή ρεύματος για περίπου 5 ημέρες εν μέσω κακοκαιρίας ήρθε το «κερασάκι στην τούρτα».

Η ιστοσελίδα prionia.gr, γράφει ότι  “οι υπεύθυνοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού με έδρα την Καλαμπάκα ενημερώθηκαν από τους κατοίκους των Πριονίων πως στο μέσω του οικισμού υπήρχε καλώδιο υψηλής τάσης το οποίο ήταν έτοιμο να προκαλέσει πυρκαγιά καθώς εδώ και μέρες είχε πέσει στο δρόμο.

Οι «υπεύθυνοι» ενώ ενημερωθήκανε από την Πέμπτη 16-2-2012 για το πρόβλημα δεν ασχοληθήκανε καθόλου, και το κακό έγινε. Αυτή την στιγμή (19-2-2012) στα Πριόνια ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες αφού πρώτα πήρε φωτιά το ρολόι της Δ.Ε.Η.Η πυροσβεστική είναι εκεί και προσπαθεί να μην επεκταθεί η φωτιά… !”.

Το σπίτι του οποίου κάηκε η σκεπή και έχουν προκληθεί ζημιές και στο εσωτερικό του ανήκει στους Δημήτρη και Ευθυμίου Γαλάνη.

Φωτιά στη Σμίξη

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε σε κατοικία, αυτή τη φορά στην Σμίξη όπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα,  ξέσπασε φωτιά σε ξύλινη κατοικία. Σύμφωνα με το greveniotis.gr, στη 01.05 π.μ. (Δευτέρα 20/2),   δύο πυροσβεστικά οχήματα με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Θεόδωρο Καίσαρη,  πήγαν στο σημείο για την κατάσβεσή της.

Νεότερες πληροφορίες του Star-Fm.gr,αναφέρουν ότι η κατάσβεση που απέτρεψε τη φωτιά να επεκταθεί και σε άλλα σπίτια, ολοκληρώθηκε  στις 7  το πρωί και το σπίτι που καταστράφηκε ολοσχερώς ανήκε στον ιατρό Κωνσταντίνο Ρεπανά ο οποίος βρίσκόταν ήδη στη Σμίξη.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια των πυρκαγιών διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.