Δεν είναι τρανσέξουαλ μόνο στη σειρά ” Οι Βασιλιάδες”

Η Μίνα Ορφανού που γνωρίσαμε καλύτερα φέτος από την σειρά του Mega “Οι Βασιλιάδες” όπου και πρωταγωνιστεί, υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά, έναν χαρακτήρα που της ταιριάζει γάντι και μάλλον όχι τυχαία..! Η Λίζα -αδερφή του Μάρκου Βασιλιά- γεννήθηκε αγόρι και λεγόταν “Λάμπης” όμως ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα!

Κάτι όμως που λίγοι γνωρίζουν για τη Μίνα είναι πως και στην πραγματική της ζωή είναι τρανσέξουαλ.

Η Μίνα γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα. Από μικρή ηλικία είχε καταλάβει τι ήθελε να κάνει και γι΄αυτό που ήταν είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά τους συμμαθητές της στο σχολείο. Σε συνέντευξη της είπε συγκεκριμένα:

“Αυτό που θυμάμαι έντονα από τα παιδικά μου χρόνια είναι ότι τα παιδιά στην τάξη μου δεν με καλούσαν ποτέ στα πάρτι που έκαναν για τα γενέθλιά τους! Με είχαν στην απέξω. Μέχρι τα 15 μου δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου στο νησί, επειδή κάποιοι με κράζανε τόσο πολύ που είχα πάθει ψυχολογικό. Έλεγα, Θεέ μου κάνε να μην τους βρω μπροστά μου. Περισσότερο φοβόμουν μη με κράξουν μπροστά στους γονείς μου και τους κάνουν να αισθανθούν άσχημα. Η κακοποίηση που δέχονται όλα τα διαφορετικά άτομα στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία είναι τρομερή. Τα ψυχολογικά προβλήματα που μαζεύεις ως παιδί δύσκολα τα ξεπερνάς.”

Όταν ρωτήθηκε ο συνάδελφος και συμπρωταγωνιστής της Κώστας Κόκλας για τη γνώμη που έχει για τη Μίνα Ορφανού είπε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, πως είναι η χαρά της ζωής, με ταλέντο και κέφι, τα οποία μεταδίδει απλόχερα! Επίσης, δήλωσε πως δε γνώριζε τίποτα γι’ αυτή και στην αρχή τη φλέρταρε, όταν τελικά του μίλησαν δεν ένιωσε αμήχανα γιατί είναι τόσο χαλαρή και άνετη που οι σχέσεις τους συνεχίστηκαν σε επίπεδο φλερτ.

Λίγα πράγματα που θα θέλατε να γνωρίζετε για τη Μίνα Ορφανού

Παλιότερα έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον ομώνυμο ρόλο “Στρέλλα”, μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική και έχει υπάρξει συνέταιρος σε κομμωτήριο. Όσο για το παλιό της όνομα δηλώνει πως “Αυτός ο άνθρωπος έχει πεθάνει..”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.