Κατείχε προς πώληση 720 κροτίδες

Την Παρασκευή (17/02)το απόγευμα στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό, για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος πώλησης ειδών οικιακής χρήσης, κατείχε προς πώληση εφτακόσιες είκοσι (720) κροτίδες, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια εμπορίας βεγγαλικών-κροτίδων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Πεδίο..μάχης τα Γρεβενά

Star-Fm.gr: Την Παρασκευή η πλατεία της πόλης των Γρεβενών, ήταν σε… εμπόλεμη κατάσταση. Εκατοντάδες μικρά παιδιά από 5 μέχρι 15 χρονών, τοποθετούσαν  “δυναμιτάκια”  παντού. Δεν γλύτωσαν ούτε  το κανόνι που βρίσκεται δίπλα από το άγαλμα του Θεόδωρου Ζιάκα αλλά ούτε και οι κάδοι σκουπιδιών που κινδύνευαν αν πάσα στιγμή να γίνουν..μπουρλότο. Εάν κάποιος προσπαθούσε να διασχίσει την πλατεία, βρισκόταν ανάμεσα σε..πυρά.

ΥΓ: Αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς; Εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα από τις χιλιάδες .. εκρήξεις (μικρές ή μεγαλύτερες), ποιος θα λογοδοτούσε; Κανονικά θα έπρεπε να διώκονται και οι γονείς για ελλιπή επίβλεψη των παιδιών τους.

Η αστυνομία (Δημοτική και Κρατική) πρέπει να αναλάβει δυναμικά την προστασία των πολιτών και της δημόσιας τάξης, κ Δήμαρχε και κ Ασυνομικέ Διευθυντή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.