Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γεωργίου Δασταμάνη, κατά τη διάρκεια
της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που έλαβε χώρα την 15-02-2012 στο Διοικητήριο της Π.Ε Γρεβενών, διατέθηκαν στο Δήμο Γρεβενών 25 εργάτες ημερησίως με σκοπό τη διάνοιξη των δρόμων εντός των πληγέντων οικισμών αποφεύγοντας την κινητοποίηση της Τ.Α.Ξ.Υ.Π. για ευνόητους λόγους.

Οι εν λόγω εργάτες, 10 εχθές και 25 από σήμερα, θα ενεργούν καθ’ υπόδειξη του Δήμου, καθώς είναι κατά τόπον αρμόδιος, στοχεύοντας στη διάνοιξη των στενών δρόμων και τον καθαρισμό των στεγάστρων εντός των οικισμών.

Όσον αφορά το επαρχιακό οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό και το πρόβλημα που εντοπίζεται στη διαδρομή «Σταυρός» -Βασιλίτσα θα αποκατασταθεί πλήρως μέχρι το βράδυ και αύριο το πρωί θα δοθεί στην κυκλοφορία καθώς από χθες το απόγεμα εργάζονται στην περιοχή πυρετωδώς 4 μηχανήματα.

Επισημαίνεται ότι κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει το δίκτυο υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, πέραν αυτών της καθημερινότητας.

Τέλος, καμία αναφορά δεν σημειώθηκε για περιστατικά δυσχερούς μετακίνησης ευπαθών κοινωνικά ομάδων προς το Νοσοκομείο.

Ιεραρχώντας τις ανάγκες των πολιτών με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες προτεραιότητα δίδεται στην ασφάλεια των πολιτών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.