Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 219,5 κιλών κατασχέθηκε την Παρασκευή (10/2) στον Ασπρόπυργο, ενώ τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών

Συλληφθέντες είναι τρεις Ελληνες υπήκοοι, ηλικίας 41, 38 και 41 ετών αντίστοιχα, ενώ η μεγάλη ποσότητα κάναβης εντοπίστηκε σε αποθήκη, σε ερημική περιοχή του Ασπρόπυργου.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία, οι δύο απο τους συλληφθέντες που την κατασκεύασαν, είχαν τοποθετήσει 199 συσκευασίς ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους.

Παράλληλα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών της σπείρας.

ΕΘΝΟΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.