Από τη στιγμή που δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα χορηγίας από τον ΟΠΑΠ, αλλά ούτε προέκυψε κάποια συμφωνία για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών, η συνεδρίαση της Ενωσης Β’ και Γ’ Εθνικής ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων έμειναν στην αίθουσα για τρεις ώρες χωρίς να καταλήξουν σε κάτι ουσιαστικό και αναλώθηκαν σε θεωρητικές συζητήσεις για τα οικονομικά προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν χωρίς την εύρεση χορηγού. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται η αποχή από την αγωνιστική δράση.

Από την πλευρά του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση στους ανθρώπους της Football League και της Football League 2, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής μάρκετινγκ του οργανισμού κ. Σωτήρης Σπανίδης τελεί υπό παραίτηση γεγονός που δυσχαιρένει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ετσι εκτός από την αγωνιστική δράση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου που έχει ήδη αναβληθεί, δεν ήταν δυνατόν να οριστούν αγώνες ούτε για την επόμενη Τετάρτη. Αλλωστε όσο δεν υπάρχει κάτι θετικό από το μέτωπο των χρηγιών, οι ομάδες εξακολουθούν να αδυνατούν να πληρώσουν όχι μόνο τις μετακινήσεις τους, αλλά ούτε και τα έξοδα των διαιτητών.

Ακόμη και στο επίμαχο θέμα της ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους, ενώ έχει επιτευχθεί συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία, ωστόσο δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια!
Προκειμένου να γίνει ακόμη πιο αποφευχθεί επανάληψη αντίστοιχης ανούσιας συνεδρίασης, εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο να διαπραγματευτεί «εν λευκώ» όλα τα ανοικτά θέματα.

Η ανακοίνωση μετά το τέλος του συμβουλίου από την Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής αναφέρει:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφάσισε όπως συνεχιστεί η αναστολή των πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ μέχρι να λυθούν τα προβλήματα».

kafeneio-gr.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.